Høst look 2k15 (julianem8)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Høst look 2k15

God ettermiddag jenter, idag jeg jeg gått rundt i sirkler inne på rommet i all håp på at jeg skulle få noe å gjøre. Så satte jeg meg ned (tro det eller ei) og så på litt "youtube" videoer og fikk mange sykt gode tips til en rekke nye sminkemetoder og produkter. Og for de som har følgt meg lenge, så vet dere at jeg bare ELKER sminke, og spesielt sesong sminke. Sommer/høst look er kanskje mine fav sesonger når det kommer til sminke. Nettopp fordi det er en varm tone i fargene som jeg bare digger!  Så etter om og men i speilet fikk jeg endelig lagt sminken som ønsket og fikk et resultat.  Nå som sommeren straks takker for seg, og høsten banker på, har jeg vært så flink å spare bryn, ikke det at jeg har hatt noen problemer med bryn før. (KRONISK BUSK), men er alltid deilig med en fin og naturlig look. synes jeg hvertfall, jeg er mere fan av naturlige og enkle øyenbryn enn to syl tynne streker. Nei jenter... hva sier dere :P?

  • 26.08.2015 kl.16:54
  Nydelige bilder av søte deg. Dette var bra syns jeg. Ønsker deg en knall kveld :):)
  26.08.2015 kl.17:11
  Maren: aah, tusen takk maren! var godt at du likte innlegget, ha en fin dag videre
  26.08.2015 kl.19:06
  Kjempefint sminket! :) Selv kommer jeg aldri til få denne typen bryn, da jeg har tynne bryn helt naturlig. Deilig i forhold til at jeg slipper å nappe, men kjipt fordi jeg synes markerte bryn er SÅ fint!
  26.08.2015 kl.21:59
  Tina Markeseth: hehe, altså naturlig er naturlig. Så lenge det er hår mener jeg, så er det mer enn innafor:) tusen hjertelig  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta