Spørsmålsrunde tid på en grå dag (julianem8)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Spørsmålsrunde tid på en grå dag

God søndag-morgen damer og jenter. Været er grått og kjedelig her på sørlandet i dag, og da er det perfekt med en stor kopp med varm sjokolade og tidenes cozy dress. Så her ligger jeg da alene og holder meg selv med selskap. Jeg må ærlig innrømme at jeg var helt blank på hvilken av ideene mine jeg skulle skrive på bloggen i dag, da dette sure,grå og kjedelige været bare suger ut energien min haha. Høres kanskje litt sykt ut, men det er sant. Eller hvertfall når det kommer til meg, humøret mitt er sykt avhengig av været. Haha, nesten litt komisk. Men uansett så har jeg kjedet meg, alene, i dårlig vær... så jeg har tenkt litt, I det siste har det vært noen veldig sterke og meningsfylte innlegg som jeg har postet. Så de som har følgt meg siden starten vet vell kanskje en god del om jeg nå, men kanskje noe dere lurer på? Derfor er det jo perfekt med en liten spørsmåls runde, Jeg svarer på absolutt alle spørsmål som kommer inn, så vær snille med meg.

Tenkte jeg allerede skulle legge ut svar på dem i morgen, så nå lønner det seg å være kjapp om det er noe du lurer på. Du kan selvfølgelig spør om alt og ingenting, det behøver nødvendigvis ikke å være relatert til meg som person, men kanskje noe annet jeg kan svaret på som kan hjelpe deg. Så spør i vei i kommentar feltet, jeg gleder meg til å lese gjennom alle spørsmålene i natt, og poste svar i morgen.

Om du er en engel og vil lage litt jobb for meg, her jeg sitter klokka 14.00 på dagen enda i kose-dressen, så vet du hva du skal gjøre. • 11.10.2015 kl.17:44
  hva er din favoritt bodymist fra victoria secret?
  Anonym
  11.10.2015 kl.17:54
  Kjekkeste guttevenn
  11.10.2015 kl.18:06
  hvordan er det å bo alene? er det dyrt med mat osv? kan du gi noen tips til en annen 17 åring som vil flytte ut?
  11.10.2015 kl.18:12
  hvilken macbook har du ?
  Emma
  11.10.2015 kl.19:48
  1) Rir du enda?

  2) Har du egen hest? Bilde?

  3) Høyeste du har startet innen sprangridning?

  4) 3 beste guttevenner som rir/ridde før når du var litt mindre? hvorfor?

  5) 3 beste jentevenner som rir/ridde før når du var litt mindre? hvorfor?

  6) Hvor rir du, hvor ofte rir du?

  7) Hvem trente / trener du for?

  8) Hvor ofte har du samleie med kjæresten din nå som dere bor alene?  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta