Svar på spørsmålrunde (julianem8)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Svar på spørsmålrunde

Var sykt gøy å se så mange spørsmål komme inn med tanke på at det var så kort varsel. Så dette kan jeg gjøre igjen jo. Det er bra, jeg svarer så godt jeg kan, og ikke minst ærlig. Så håper du fikk svaret du ville ha på ditt spørsmål, let`s start!

Hva er din fvoritt bodymist fra Victoria Secret?-  Jeg har alltid bruk Mango temptation siden dag 1, men jeg er litt lei av den nå retten å sletten, så jeg har brukt aqua kiss litt i det siste.  Så tror jeg har to favoritter, Mango temptation og aqua kiss.

Kjekkeste guttevenn?-  Min kjekkeste guttevenn er helt klar kjæresten min Christoffer, nevner ikke han bare for at jeg skal slippe å nevne noen andre, men forholdet til meg å chris kan ikke beskrives slik at jeg skal få det bra nok fram. Men chris er min Beste venn og kjæreste, han går liksom under alle positive kategorier du kan finne på, så denne er fear.Hvordan er det å bo alene?er det dyrt med mat osv? kan du gi noen tips til en annen 17 åring som vil flytte ut?-  Det er veldig deilig å bo alene, både fysisk og psykisk, den følelsen av å klare det og være selvstendig er deilig. Og det er klart det koster penger å bo alene, men jeg tenker som så, at nå ser jeg hvertfall hva pengene mine går til, og det gir noe fra seg. Tips til deg som vil flytte ut er å sette seg ned og overdrive med ett budsjett og få mamma eller pappa til å hjelpe deg.

Hvilken macbook har du?-  Jeg har macbook Air 11"

 

Rir du enda?- Så klar jeg rir enda, det er det beste jeg vet:-)

Har du egen hest? Bilde?  Jeg har hatt egen hest flere ganger, men kjøpte ikke noe ny selv etter Leon døde. Litt fordi jeg skulle starte på VGS og jeg var veldig knekt etter jeg mistet Leon. 


her ser vi mine hester Gimmick-sort ponny. han døde i 2012 grunnet alderdom, Brun hest er Leon, som fikk tarmslyng i 2013. Hvit ponny er King Ryan, som står på AGR, han er en gammel mann, husker jeg riktig er han nå 21/22. besøker han ofte og koser litt :-) ellers siden jeg hadde egen hest har jeg lånt hesten/ hatt den på trening hos meg.Høyeste du har startet innen sprangridning?- Jeg satset på 1m og 105 på stevnene som var litt viktigere enn clear round stevner. Men ellers har jeg debutert i 120 på trenings stevner, og trener med høyere høyder på privaten. 

3 beste guttevenner som rir/ridde før når du var litt mindre? hvorfor? Jeg hang egentlig ikke med noen av de guttene i stallen. Jeg hatet å blande gutter inn i min heste-verden. Jeg nekta som regel kamerater som jeg hadde en greie med å bli med i stallen. For når jeg skulle til stallen, så skulle jeg fokusere på hestene mine og trene.

3 beste jentevenner som rir/ridde før når du var litt mindre? hvorfor? Før så hang jeg alltid med Hanne,Mariell og Ingrid må det nok bli. Det var mine heste jenter, og vi fant på mye tull:-)

Hvor rir du, hvor ofte rir du? Jeg rir på AGR, passer i fjord to hester på Nedenes, men gikk fort tilbake på AGR. Jeg rir ikke like mye som før, da det var flere hester og timer om dagen, men litt i blant. Er mye i stallen selvom jeg ikke skal ri også faktisk :-)

Hvem trente / trener du for?  Fast trente jeg for Gitte Flam, var litt singel treninger her og der med en rekke andre trenere. Men var Gitte jeg gikk på fast.

Hvor ofte har du samleie med kjæresten din nå som dere bor alene? Haha, nei altså ikke noe mere eller mindre enn da vi sov hjemme hos han eller meg :-) 

 

  • 12.10.2015 kl.11:57
  Flotte svar <3
  12.10.2015 kl.13:20
  Constanza Marcela: tusentakk:-)
  Åse
  07.12.2015 kl.18:56
  Jeg passer King Ryan annenhver helg nå<3 han er veldig sur men han er sykt skjønn da!
  11.12.2015 kl.00:23
  Åse: han er veldig gammel må du huske;-) så ikke rart om han kan virke litt furten, men mot meg er han verdens største koseklumpen!
  Åse
  20.12.2015 kl.10:05
  hehe, ja han kan være skikkelig kosegutt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta