Livets ryggsekk (julianem8)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Livets ryggsekk

Er det en ting jeg kan forteller dere som jeg vet 100% er riktig, og ingen kan si noe annet, så er vil livet noen ganger gå i begge veier. Noen dager er du på toppen av haugen og føler at ingen ting kan stoppe deg, mens andre dager holder du på å drukne i livets oppgaver. Men som alle andre også pleier å si, livet går videre så ikke fortvil om du bærer på en rygg sekk som veier flere tonn. Noen ganger så må vi bære sekken, og det helt bort til mål, om du slipper sekken før mål-streken må du på et tidspunkt i livet dra tilbake for å hente den igjen uansett.  

Jeg har troen på at man kan klare alt, uansett hvor stort hinderet er og helt klart med livets ryggsekk. Det sier seg selv at det er lettere å løpe med mindre kilo på ryggen, og man kommer raskere fram til mål. Men det er fullt mulig å løpe med noen extra kilo på ryggen også, man må bare holde ut litt lenger. Vi er mennesker, et vesen av oss selv, så la oss bruke den kraften vi sitter inne med til å oppnå hva vi vil med livet. 

Skal være ærlig og si at jeg har prøvd selv å ta av sekken min før mål, og det er hardere å hente den igjen, enn å holde ut helt fram til mål. Og for å holde helt ut til mål, trenger vi støtte fra hverandre og veiledning på veien, man bli aldri fullt utlært på livet og det kan alle skrive under på. 

 Så om du er midt i et av livets ryggsekk løp, husk på dette:

1. av alle oss 7.392.955.575 (ca) mennesker i verden, er det kun en av deg, du er unik

2. Seieren smaker bedre når man jobber hardt for den

3. Du har en famile/venner/kjæreste/kjæledyr som elsker deg med hele sitt hjerte

4. Du er spesiell og har helt unike talenter

5. Du betyr alt for dine nærmeste

6. Du vil oppnå drømmene dine i livet

7.Du kan klare alt

8. Kan du drømme det, kan du utfør det

9. Du er meningsfull

10.Du er sterk, og kan klare alt du vil, man må bare jobbe for det.

11.Du er så smart

12.Du er vakker

Dette var kun 12 ting av mange millioner grunner jeg kan gi deg til å fullføre løpe ditt, Så neste gang du blir sliten eller noen sier du ikke klarer å fullføre, hev hodet ditt og vend det andre kinnet til, for du er alt for god til å trøkkes ned på.

 

  • 06.01.2016 kl.16:02
  Enig:) søt hund!
  07.01.2016 kl.01:08
  Jenny: tusen takk :}
  24.01.2016 kl.21:12
  Jeg liker at du blogger om ting som ikke alle andre try hard bloggere gjør, de leser for mye sophie elise og de der folka :P Jeg kan kjenne at detta er ekte skrevet :)
  25.01.2016 kl.13:41
  Renate Morell: tusen takk renate ! :_D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta