Ting du kan gjøre når du kjeder deg (julianem8)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Ting du kan gjøre når du kjeder deg

Ja, haha dere kan jo gjette min inspo kilde til dette innlegget?  Idag ble det ikke noe sol og himmelen er grå men litt regn, absolutt ikke noe sommervær. Men jeg tar meg selv i å stadig få gjort mest mulig disse type dagene også, sikkert fordi da kan jeg ikke ligge ute å dra meg i sola haha... Men klar, det er digg det å få gjort unna litt også, selvom jeg gjerne skule ha hatt sol og varme. Om man ikke er i det flittige hjørnet så er det også nydelig på slike gråe og stille dager som dette å bare ta en dag av, en dag man bare kan være jente.~Hiv på en film eller test ut en ny serie, er på dager som dette jeg alltid finner meg en ny favoritt serie hahaha.

 

~Ta det en lang og varm dusj, shave leggene kanskje ta å kure håret litt? Ingen ting er så deilig som å ta seg en lang avslappende dusj, om ikke så et bad om du har badekar? tenn noen te-lys, et glass med noe forfriskende å drikke og ta med deg en god bok, dette er himmelsk. 

 

~ Finn frem noen freshe farger som du kan legge på neglene, både på hendene og føttene. Da er du klar for stranden når det kommer sol neste dag

 

~ Kanskje få gjort noe i garderoben din? ta alt og hiv det på sengen slik at du får oversikt over alt. Imens du bretter og sorterer dem i hyller eller skuffer, kan du i samme slengen samle alt det tøyet du ikke bruker lenger eller rett og slett ikke passer lenger i en søppelsekk og gi bort til noen som trenger det. Kanskje du har noe du kan selge også? så kan du tjene litt penger i samme slengen.

 

~ Lag en plan over året ditt, ting du har lyst å gjøre og hvordan du skal få det til. Er det noe som koster penger? finn ut hvordan du skal spare opp til ideen til.

 

~ Få en venn over, hiv på dere kosetøy, litt musikk og noe digg å spise. Da kan dere sitt å bare nyte det stille og la jentesnakken ta over. Dette er sosialt og super koselig.

Og hva slår vell jentekveld og sjokolade-is?

 

 

AH, kjenner jeg blir helt slapp og cravings som søren bare av å skrive dette, kanskje jeg får finne fram isen og litt tve serie tro?, eller ta å rydde i garderoben?, hehe.. :-) • 27.07.2016 kl.16:41
  Utrolig fint innlegg <3 Du må ha en super fin dag videre :D
  12.08.2016 kl.13:56
  Hvor gammel er du, bra innlegg!
  30.08.2016 kl.19:49
  Sash: heihei, jeg er 1998 mod :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta